Moderna kontorslösningar, Göteborg

Moderna kontorslösningar Göteborg

Är ni intresserade av att hyra Moderna kontorslösningar, Göteborg? Mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från Centralstationen och Nordstan ligger Kruthuset 17. Följ den här länken och se gärna är vilka tillgängliga lokaler vi har. Vi kan hjälpa er att finna Moderna kontorslösningar, Göteborg.

Vi har alla typer lokaler till uthyrning med olika typer av egenskaper:

  • upp mot 7 meters takhöjd.
  • modern ventilation möjliggör effektiva planlösningar.
  • attraktiva och snygga lokaler.
  • stora sammanhängande ytor.
  • över 100 tillgängliga p-platser i garaget.
  • lokalerna för aktivitetsbaserade kontor.
  • i huset finns restaurang och gymnastiksal med gym.

Här finns också en magnifik takterrass, attraktiva kontorslokaler och mycket goda parkeringsmöjligheter och det är därför ni borde Hyra fina och Moderna kontorslösningar, Göteborg av oss. Från Kruthuset 17 är det nära till allt. Läget vid centralstationen ger direkt access oavsett var du kommer ifrån.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer. Vi hjälper dig gärna!

Här finns Moderna kontorslösningar, Göteborg

Vi har bra och Moderna kontorslösningar, Göteborg till rätt pris. Varför betala mer än vad man behöver ? Vi sätter full focus vid efterfrågan av Moderna kontorslösningar, Göteborg . Vi kan anpassa och forma lokaler till just era behov och det händer just nu mycket runt centralen. Infracity. Bostäder + verksamheter. I takt med att området utvecklas och bostäder byggs kommer utbudet av närservice öka ytterligare vilket kommer göra Kruthuset 17 än mer attraktivt för såväl medarbetare som kunder och hyresgäster.

Passa på! stort antal lokaler i attraktiva lägen när ni är i behov av Moderna kontorslösningar, Göteborg och just finns ett par kvar men efterfrågan är stor och kommer bara bli större snart kan det vara för sent. Vi är ett modernt kontorshus med takterrass och goda parkeringsmöjligheter.

Varmt välkomna att kontakta oss när ni har frågor om att Moderna kontorslösningar, Göteborg.

Kruthusgatan 17
411 04 Göteborg
070-8 59 60 51
ulf.birk@newsec.se