Frågor och svar


Om fastigheten

Fastigheten ägs av Terminal RE Gullbergsvass AB Terminal RE Gullbergsvass AB tillgångsförvaltas av Obligo Real Estate. Fastigheten förvaltas kommersiellt av Newsec Asset Management som hanterar hyresgästfrågor och uthyrning.

Kruthuset 17 var från början postens logistikcenter i västra Sverige. Sedan 2006 är fastigheten ombyggd och anpassad för moderna kontorslösningar.
De stora sammanhängande ytorna och generösa takhöjden (upp till 7 meter) erbjuder flexibla planlösningar med hög utnyttjandegrad.
I Kruthuset 17 finns det idag moderna kontorsytor att hyra. Läs mer under Lediga lokaler.

För hyresgästen

I dag sitter 12 hyresgäster i lokalerna. Det är PostNord, Telia, Västra Götalands Läns Landsting, Nobina Europe, Trafikverket, Komplett Services, Resia, Specialpedagogiska Skolmyndigheten, Tele 2 Business, HI3G Access, Jensen Education och restaurangen som drivs av L.Y.P Era.
Hyresnivån beror på flera faktorer; om något ska anpassas, hur mycket och hur länge man vill hyra. Lokalernas flexibilitet och höga takhöjd öppnar för en hög utnyttjandegrad och yteffektiva lösningar.
Det beror på vilken typ av anpassning som behöver göras. Från hösten 2018 finns stora sammanhängande ytor tillgängliga.
För hyresgäster finns det gott om garageplatser inomhus, ca 500 stycken. Utanför fastigheten finns en gästparkering.
Kruthuset 17 ligger i Göteborgs innersta kärna. Härifrån är det nära till allt. Med några minuters promenad är du på Centralstationen och Brunnsparken. Spårvagnar, fjärrbussar, fjärrtåg och pendeltåg placerar fastigheten i centrum av västra Götaland. Landvetters flygplats är på 20 minuter avstånd och ger dig access till när och fjärran. För dig som vill cykla finns en gratis styr- och ställstation precis utanför fastigheten.

Om Kruthuset 17

Läs mer

Historia

Läs mer

Framtidsplaner

Läs mer

Lediga lokaler

Läs mer

Modernt kontorshus mitt i staden

Från Kruthuset 17 är det nära till allt. Läget vid centralstationen ger direkt access oavsett var du kommer ifrån.
Här finns en magnifik takterrass, attraktiva kontorslokaler och mycket goda parkeringsmöjligheter.