Billiga kontor centralt Göteborg

Billiga kontor centralt Göteborg

På jakt efter bra och billiga kontor centralt Göteborg? I centrala Göteborg, nära Centralstationen och Nordstan ligger Kruthuset 17. Från Kruthuset 17 är det nära till allt. Läget vid centralstationen ger direkt access oavsett var du kommer ifrån. Följ den här länken och se gärna är vilka tillgängliga lokaler vi har. Vi kan hjälpa er att bra och Billiga kontor centralt Göteborg.

Vi har alla typer lokaler till uthyrning med olika typer av egenskaper:

  • upp mot 7 meters takhöjd.
  • modern ventilation möjliggör effektiva planlösningar.
  • attraktiva och snygga lokaler.
  • stora sammanhängande ytor.
  • över 100 tillgängliga p-platser i garaget.
  • lokalerna för aktivitetsbaserade kontor.
  • i huset finns restaurang och gymnastiksal med gym.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer. Vi hjälper dig gärna!

På kruthuset 17 finns en magnifik takterrass med en egen liten oas mitt i Göteborg med mycket attraktiva kontorslokaler och med mycket goda parkeringsmöjligheter.

Det är därför ni borde Billiga kontor centralt Göteborg av oss.

Varför Billiga kontor centralt Göteborg av oss?

Varför betala mer än vad man behöver ? vi har ju Billiga kontor centralt Göteborg. Vi erbjuder dessa lokaler till en av marknadens billigaste kvm priser med tanke på läget och standarden. Dessutom så vill vi också  på peka att hyresgästens behov alltid sätts i focus när någon vill ha Billiga kontor centralt Göteborg. Vi kan anpassa och forma lokaler till just era behov och det händer mycket runt centralen. Infracity. Bostäder + verksamheter. I takt med att området utvecklas och bostäder byggs kommer utbudet av närservice öka ytterligare vilket kommer göra Kruthuset 17 än mer attraktivt för såväl medarbetare som kunder och hyresgäster. Passa på! stort antal lokaler i attraktiva lägen när du vill Billiga kontor centralt Göteborg finns just nu men efterfrågan är stor och kommer bara bli större snart kan det vara för sent. Vi är ett modernt kontorshus med takterrass och goda parkeringsmöjligheter.

Varmt välkomna att kontakta oss när ni har frågor om att billiga kontor centralt Göteborg.

Kruthusgatan 17
411 04 Göteborg
070-8 59 60 51 
ulf.birk@newsec.se